Hungarian English
Seawatch

Általános rendelési és szállítási feltételek

Eladó adatai

 

Név: Sea-Watch Diving Center Kft.

Cím: 1194 Budapest, Vas Gereben utca 4/E.

Adószám: 25147069-2-43

Webshop: www.seawatch.hu

Tel.: +36 1 283 8701

Email: info@seawatch.hu

 

RENDELÉS MENETE


A Sea-Watch Diving Center Kft. (www.seawatch.hu) online áruházából bárki vásárolhat. A vásárláshoz regisztráció nem szükséges. A vásárláshoz kedvezmény érvényesíthető, azoknak akik rendelkeznek kedvezmény kóddal. A kód megtalálható a kedvezménykártya bal alsó szélén. 

 

Kedvezménykártyát a búvároktatódtól vagy klubbodtól igényelhetsz!

 

Az oldalon a termékek bal oldalon a kategorizálva találhatóak meg. Ha ismerjük a keresett terméket akkor a keresőben név vagy cikkszám szerint is kereshetünk. A termékekhez csatolt képek csak illusztrációk és a tévedés jogát fenntartjuk. A termékekhez leírás is tartozik, a feltüntetett árak, bruttó árak! Az elírás és tévedés jogát mindenesetben fenntartjuk! A több színű ill. méretű termékeknél a kiválasztott színre ill. méretre klikkelve választható az ki.

 

Ha befejeztük a vásárlást akkor a kosárban összegezhetjük, hogy valóban minden meg van amit meg kívánunk vásárolni. Ha nem akkor folytatható a vásárlás, ha igen akkor a vásárlás befejezhető és elkezdhető a megrendelés. A megrendelési folyamatnál adható meg a kedvézmény azonosító, ezzel azonnal érvényesítve a kedvezményt. A vásárlói adatok kitöltése a következő lépés, erre lesz kiállítva a számla is. A megrendelt termék átvehető személyesen a boltunkban (1194 Bp. Vas Gereben u. 4/E) vagy kiszállítatható futárszolgálattal. Ha kiszállítást futárszolgálattal választunk, a számlázási címtől eltérő szállítási címet itt adhatunk meg. A szállítás költségviselője minden esetben a vásárló, kivételt képezhet az egyedi megállapodás és a feltűntetett akció. A szállítás ára a megrendeléskor is fel van tüntetve.

 

Fizetési módok:

futárszolgálat esetén: előre utalás, készpénzpen átvételkor (utánvétel) vagy online bankkártyával

személyes átvétel esetén: online bankkártyával, készpénzben átvételkor

 

Miután kiválasztottuk az átvétel és a fizetés formáját, már csak jóvá kell hagyni az összegző oldalon az adatokat (ellenőrzés után!) és feladni a megrendelést. Sikeres vagy sikertelen vásárlás esetén egyaránt kap egy visszaigazoló emailt a vásárló. Amennyiben valami nem egyértelmű, a vásárlót az eladó telefonon vagy email-ben felkeresi. Az Online fizetés az Unicredit Bank fizetőoldalán történik ahol a legbiztonságosabb körülmenyek között vásárlhat.

 

JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK

 

Az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettek szerint. 

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS KÖLTSÉGEK

 

A szállítás pontosságáról és biztonságáról a Trans-o-flex Hungary Kft. vagy a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. gondoskodik!

 

A szállítási módot a vevő választhatja meg. A szállítás költségviselője minden esetben a vásárló, kivételt képezhet az egyedi megállapodás és a feltűntetett akció. Az alábbiakban feltüntetett szállítási árak, már ÁFÁ-val növelt, vagy is bruttó árak! Az alábbi árak Magyarországra való kiszállítás esetén érvényesek.

 

1. Személyes átvétel boltunkban

    Átvétel lehetséges időpontjáról telefonon, vagy emailben adunk tájékoztatást

2. Futárszolgálat - utánvételes fizetés

    1-15kg-os csomagig 1 350 Ft.

3. Futárszolgálat - előreutalásos fizetés

    1-15kg-os csomagig 1 350 Ft.

4. Futárszolgálat - online bankkártyás fizetés

    1-15kg-os csomagig 1 350 Ft.

5. Saját gépkocsinkkal történő kiszállítás a megrendelőhöz.

    Kizárólag nagyobb tételes vásárlás esetén, egyedi megegyezés alapján!

 

Minden 15 kg-ot meghaladó csomag esetén egyedi árat kalkulálunk. Ha a vásárolt termékek súlya meghaladja a 15kg-ot, a vásárlót tájékoztatjuk a szállítási költségről. Amennyiben ez nem felel meg a fogyasztónak, a vásárlási szándékától elállhat. Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

A vásárlási kedvezmény nem vonatkozik a szállítási költségre.

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

 

A szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától számítva minimum 24 óra vagy 1 munkanap, de legfeljebb 72 óra vagy 3 munkanap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja a 3 munkanapot, előzetesen telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk a vásárlót. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg, a megrendelését módosítható vagy törölhető.

 

Nem munkanapon (p. hétvége) történt online vásárlás esetén a szállítás a rákövetkező első munkanaptól számított minimum 24 óra vagy 1 munkanap, de legfeljebb 72 óra vagy 3 munkanap alatt megy végbe.

 

A kiszállítás minden esetben hétköznap történik, külön díj ellenében szombati kiszállítás is lehetséges.

 

Szombati kiszállítás plusz díja: 1 150 Ft.

 

Amennyiben a szállítási határidő egy harmadik fél hibájából (szállító) nem kerül betartásra, úgy az eladót (Sea-Watch Kft.) semmilyen felelősség nem terheli. Az ebből adódó kényelmetlenség a harmadik félnél felróható.

 

ADATVÉDELEM

 

A Szolgáltató a Megrendelő adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § szakasza szerint jár el.

A Szolgáltató a Megrendelő által számára a megrendelés során, vagy azzal kapcsolatban megadott adatokat kizárólag a szerződés teljesítése és a létrejött szerződés feltételeinek bizonyítása érdekében kezeli, tárolja. Minden résztvevőnek joga van, helyesbíttetni vagy töröltetni bármely, akár az összes általa megadott információt. Kivételt képeznek a számla tőpéldányai, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez. Az adatokat az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja át. Kivételt képez olyan harmadik személy aki alvállalkozójaként, közreműködőjeként jár el a szerződés teljesítése során.  Az alvállalkozó természetesen szerződésben vállal kötelezettséget az adatok bizalmas kezeléséről. A Szolgáltató a Megrendelő által rendelkezésére bocsátott adatokat, a fent meghatározottak mellett például elektronikus hirdetés, hírlevél küldése céljából is felhasználhatja. A Szolgáltató törekszik a lehető legmodernebb software és hardware eszközök alkalmazásával megvédeni a Megrendelő által megadott adatokat, különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen.

 

HU, Budapest - 2014 November 06.

© 2017 Sea-Watch Diving Center Kft. Feltüntetett áraink kiskereskedelmi árak és 27% Áfa-t tartalmazzák. EURO-s áraink mindennap frissülnek az MNB hivatalos árfolyama szerint. Áraink a készlet erejéig, weboldalunkon, vagy emailben leadott rendelés esetén érvényesek. Gépelési illetve adatbeviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. A termékeket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet!

 

 

Webáruház készítés: scenedesign