Hungarian English
Seawatch

Búvárszerviz

Szervizünk több éves tapasztalattal vár minden felszerelésre, melynek köze van, vagy lehet a búvárkodáshoz. Szervizünk márkafüggetlen és az alább felsorolt szolgáltatásokat kínáljuk.

 

Vállalási idők maximum:

14 nap: reduktorok, mellények, uszonyok, maszkok és neoprénruhák-cipők.

20 nap: nyomáspróba, szárazruha javítás, nyak-kar mandzsetta csere.

40 nap: búvárkomputerek, vízalattifényképezőgépek, lámpák és újralégzők.

 

A szervizelendő felszerelés felvételekor, annak átvizsgálása után tudjuk a vállalási időt meghatározni. Nem várt hiba esetén fenntartjuk a jogot a maximális vállalási idő kihasználására!

 

A kedvezménykártya az alábbi szolgáltatásoknál is igénybevehető!

(Áraink az Áfa -t tartalmazzák)

Komplett reduktor szerviz díj

Ára: 8990 Ft. + szerviz kit / reduktor

14 napon belüli komlett reduktor javítás. A szervizkit ára 2000 forinttól akár 22000 forintig is terjedhet, márkától és típustól függően!

Általános szerviz díj

Ára: 4990 Ft. / óra + anyag díj

Minden megkezdett munkaórára kerül felszámításra, amit a hiba kijavításával töltünk el! A felhasznált anyag vagy alkatrész felszámításra kerül.

Bevizsgálási díj

Ára: 4990 Ft.

A szervizbe beadott búvárfelszerelés, nem javításra vagy tisztításra van átadva, hanem véleményezésre és állapotfelmérésre! Ha ezek után kéri tőlünk a javíttatást, úgy ezt a díjat elengedjük!

Palack nyomáspróba

Ára: 11990 Ft. / palack

Az EU-s és Magyar szabványoknak megfelelő nyomáspróbáztatás acél és aluminium palackokra. A nyomáspróba érvényessége 3év! Érvénytelen nyomáspróbával a palck nem használható és töltése sem megengedett!

Elemcsere búvárkomputerben

Ára: 3990 Ft-től + elem / komputer

Szakszerű elemcsere az általunk forgalmazott búvárkomputerekben, szükség esetén tömítés cserével. Az elemcseréből fakadó hibákra vagy beázásra 1 év garanciát vállalunk!

Egyéb: szárazruha javítás, zippzár csere, táska javítás, mandzsetta csere

Ára: egyedi ár!

Az árat a javítási munka és anyag szükséglet határozza meg. A szervizelendő felszerelés felvételekor fix. áras ajánlatot adunk az elvégzendő munkára! Előzetes telefonos vagy email-es egyeztetés ajánlott!

© 2017 Sea-Watch Diving Center Kft. Feltüntetett áraink kiskereskedelmi árak és 27% Áfa-t tartalmazzák. EURO-s áraink mindennap frissülnek az MNB hivatalos árfolyama szerint. Áraink a készlet erejéig, weboldalunkon, vagy emailben leadott rendelés esetén érvényesek. Gépelési illetve adatbeviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. A termékeket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. Az oldalon szereplő bármely információ és kép felhasználása kizárólag engedéllyel történhet!

 

 

Webáruház készítés: scenedesign